27 خاصيت كشمش را بشناسيد!
» سرویس: رسانه هاي ديگر - رسانه ديگر
انگور خشکشده که همه آن را به نام "کشمش" میشناسند از قرنها پیش شناخته شده است . کشمش در ایران و مصر در 2000 سال قبل از میلاد، تولید شده و دارای خواص فراوانی است.
به گزارش ايسنا به نقل از سايت روزنه در اینجا به 27 مورد از خواص كشمش اشاره میکنیم :
1. کشمش، میوهای خشک و مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت میشود.
2. کشمش، یک غذای پرانرژی، کمچرب و کم سدیم است و برای افرادی که رژیمهای کم سدیم را باید رعایت کنند بسیار مفید.
3. کشمش در سلامت استخوانها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد، به همین دلیل مصرف آن برای زنان قبل از یائسگی بسیار مفید است.
4. کشمش، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری میکند.
5. کشمش، با وجود اين که شیرین و چسبناک است بر دندان اثر مخربی ندارد، حتی میتوان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری میکند.
6. کشمش، منبع خوب ویتامینها و عناصر مغذی بدن است . عناصر و ویتامینهایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین B در کشمش موجود است.
7. کشمش، محتوی مقدار زیادی آهن است. 600 گرم کشمش، 90 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین میکند.
8. کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی است و فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، ياري به جلوگیری از رشد غیرمعمول سلولها، بیماریها و همچنین کنترل قند خون میشود.
نظرات شما عزیزان: